OMNI Networks
hosting - development - cloudoplossingen

Uw betrouwbare webhosting provider

Voordat u uw website onderbrengt bij een webhosting provider, wilt u wel zeker weten dat deze ervaren en betrouwbaar is. Bij OMNI Networks hebben we betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. U wilt er immers van op aan kunnen dat uw website altijd online is, zonder dat er problemen zijn.

Als webhosting provider zijn wij transparant en open in onze dienstverlening. Door middel van heldere afspraken zorgen wij ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Technische ondersteuning

Wij zorgen er als webhosting provider voor dat u uw website op een eenvoudige manier kunt bouwen en beheren. Heeft u technische ondersteuning nodig voor uw website? Door onze jarenlange ervaring met PHP en Mysql databases kunnen wij ondersteuning bieden bij problemen met diverse scripts en open source platformen. Samen met u werken we aan een oplossing voor u en uw klanten.

Heeft u voor uw software een eigen serverconfiguratie nodig? Bekijk dan onze Virtual Private Servers. Hiermee kunt u uw eigen hostingplatform opzetten en volledig naar uw eigen wensen configureren.

Wilt u meer weten over onze diensten als webhosting provider? Of wilt u direct één van onze webhosting pakketten afsluiten? Neem dan direct contact met ons op.

© 2016 OMNI Networks | algemene voorwaarden | privacy verklaring