OMNI Networks
hosting - development - cloudoplossingen

Uw betrouwbare VPS provider

Voordat u uw VPS onderbrengt bij een provider, wilt u wel zeker weten dat deze ervaren en betrouwbaar is. Bij OMNI Networks hebben we betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Als VPS provider zijn wij transparant en open in onze dienstverlening. Door middel van heldere afspraken zorgen wij ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Uw VPS in goede handen

Het beheren van uw VPS kan een een tijdrovende klus zijn. Wij zorgen er voor dat de applicaties op uw VPS goed blijven functioneren en zorgen dat uw VPS up-to-date blijft. Uw VPS blijft dan weerbaar tegen kwetsbaarheden, malware, spam en andere bedreigingen. Wij controleren dagelijks ons volledige netwerk op kwetsbaarheden.

Snapshots

U kunt snapshots van uw VPS'en maken. Een snapshot is een momentopname van een VPS van het moment waarop u de snapshot aanmaakt. Indien u wijzigingen aan uw VPS wilt maken waarbij iets mis kan gaan is het raadzaam en snapshot van het systeem te maken alvorens u onderhoud gaat plegen. Gaat er iets mis? Dan kunt u de VPS terugplaatsen naar de staat waarin de VPS zich bevond toen u de snapshot maakte.

Dagelijkse back-ups

Elke nacht maken wij een volledige back-up van uw VPS'en. Back-ups zijn tot 14 dagen lang te herstellen. Op verzoek kunnen wij back-ups voor u terugplaatsen. Indien u slechts een aantal bestanden kwijt bent, is het vaak ook mogelijk om enkel de verloren bestanden te herstellen zonder de gehele VPS te hoeven restoren.

Flexibele configuraties

Wie bieden een aantal standaard hardwareconfiguraties voor onze VPS'en. Onze VPS'en zijn echter te verkrijgen in elke mogelijke configuratie. Het toevoegen van CPU cores, RAM of diskspace bovenop een gekozen standaardconfiguratie is altijd mogelijk.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om tussen uw VPSen een private VLAN aan te leggen. U kunt hiermee intern netwerkverkeer afschermen van netwerkverkeer op publieke netwerkinterfaces. Daarnaast telt intern netwerkverkeer niet mee in het dataverbruik van uw VPS'en.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden betreft uw specifieke situatie? Neem contact met ons op.

Maandelijks opzegbaar

Voor alle VPS-abonnement geldt standaard een opzegtermijn van slechts één maand.

© 2016 OMNI Networks | algemene voorwaarden | privacy verklaring