OMNI Networks
hosting - development - cloudoplossingen

Uw domeinregistratie eenvoudig online regelen

Professioneel overkomen op het web? Zorg dan snel voor de juiste domeinregistratie. De juiste domeinnaam gekoppeld aan een website en e-mailadres draagt bij aan de juiste beeldvorming vanuw organisatie. Domeinregistratie kunt u bij ons eenvoudig, snel en online regelen. Een domeinnaam laat u aansluiten op uw bedrijfsnaam, of op de inhoud van uw diensten of website. Weet u niet welke naam u het beste kunt kiezen? Wij adviseren u hier graag over.

Wilt u weten of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is? Op deze pagina kunt u dat snel controleren. Een beschikbare domeinnaam vinden kan soms moeilijk zijn, omdat er al veel domeinnamen geregistreerd staan. Registreer dus direct uw bedrijfsnaam, zodat uw concurrent dit niet meer kan doen!

Waarom uw domeinregistratie bij OMNI Networks?

Wij registreren al jaren domeinnamen voor onze klanten, zowel als losse dienst of als onderdeel van een totaalpakket. Bij ons profiteert u altijd van de uitgebreide kennis van onze specialisten. Bekijk hier onze voordelen:

  • Gratis persoonlijk advies
  • Gratis doorsturen naar uw website
  • Gratis DNS support
  • Geen registratiekosten

Prijzen domeinregistratie

Bij ons kunt u uw domeinregistratie regelen voor een aantrekkelijk tarief. Hieronder vindt u het overzicht van de meest populaire extensies en de bijbehorende prijzen per jaar.

Staat uw gewenste extensie er niet tussen, of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Extensie Prijs
.NL Domein € 15,-
.COM Domein € 25,-
.EU Domein € 25,-
.NET Domein € 25,-
.ORG Domein € 25,-
.INFO Domein € 25,-
.BE Domein € 25,-
.DE Domein € 25,-
.NU Domein € 90,- (per 2 jaar)
© 2016 OMNI Networks | algemene voorwaarden | privacy verklaring