OMNI Networks
hosting - development - cloudoplossingen

Altijd uw eigen werkplek, waar u ook bent...

Uw eigen werkomgeving altijd en overal beschikbaar, waar u zich ook bevindt. U bent niet langer gebonden aan een vaste werkplek op uw kantoor. Uw eigen werkplek is bereikbaar vanaf alle types devices, waaronder computers, tablets, telefoons en zelfs via de browser van uw computer. Ook het aansluiten van randapparatuur zoals printers, scanners en USB-apparaten is geen enkel probleem.

Volledige virtuele werkplek

U krijgt u de beschikking over een volledig zelf te personaliseren werkplek waarop u naar eigen wens applicaties kunt installeren. U werkt op een volledig geïsoleerde omgeving waarop de aan uw werkplek toegewezen processorkracht en werkgeheugen altijd volledig beschikbaar zijn, net als op een fysiek werkstation. Onze serverinfrastructuur is voorzien van zware grafische kaarten en ondersteunt daardoor ook intensieve 3D-applicaties.

Volledig schaalbaar, betaal nooit teveel

Desktop in de Cloud is een volledig schaalbare dienst. Heeft u meer werkplekken nodig? Of juist minder? Geen probleem, Desktop in de Cloud verandert continu met uw behoeften mee. Diensten toevoegen of opzeggen is iedereen maand mogelijk.

U hoeft niet langer zelf te investeren in dure nieuwe hardware, u betaalt een vast bedrag per maand en alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft.

Uw bestanden veilig en betrouwbaar opgeslagen

Wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Wij verzorgen voor u de veilige opslag van bestanden, het maken van back-ups, ondersteuning en het onderhoud en beheer van uw bestanden en programmatuur.

Desktop in de Cloud biedt een veilige opslag van gegevens en een verhoogde continuïteit. Het is niet langer noodzakelijk om bestanden op lokale werkstations of devices van werknemers te plaatsen. Mocht een apparaat gestolen worden dan is daarmee nog geen toegang tot de bestanden verschaft. Mocht een apparaat niet meer functioneren dan bent u ook geen bestanden kwijt en kunt u direct op een willekeurig ander device verder werken.

Laat ons u overtuigen met een gratis proefperiode

Zien is geloven, wij bieden u de mogelijk om geheel kosteloos een maand lang gebruik te maken van Desktop in de Cloud. Wij zijn er van overtuigd dat Desktop in de Cloud geschikt is om een cloudervaring te kunnen leveren die qua prestaties minstens zo goed functioneert als een lokale fysieke werkplek. Tijdens uw proefperiode kunt u zelf ervaren of werken in de cloud u bevalt, daarnaast kunnen wij u helpen bij het inrichten van uw cloudomgeving en eventuele vragen beantwoorden.

Wilt u meer weten over onze diensten als cloud provider? Neem dan direct contact met ons op.

Desktop in de Cloud
100% VDI oplossing
Geen gedeelde sessies, uw desktop is een volledige geïsoleerde virtuele werkplek. U kunt zelf installeren wat u nodig heeft, zoals u gewend bent.
Dagelijkse back-ups
Al uw bestanden en instellingen worden dagelijks gebackupped naar een externe locatie.
Gescheiden opslag van uw data
Uw data wordt real-time op meerdere gescheiden locaties binnen Nederland opgeslagen voor maximale zekerheid.
24/7 support
Werkt uw desktop niet naar behoren of heeft u een andere vraag? U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen.
Inclusief Hosted Exchange
Desktop in de Cloud wordt geleverd inclusief onze e-mail oplossing Hosted Exchange.
Inclusief Microsoft Office Standard
Desktop in de Cloud wordt geleverd met Microsoft Office Standard.
© 2016 OMNI Networks | algemene voorwaarden | privacy verklaring